ID.0 – Nulta epizoda (Trailer)

by | Sep 20, 2021

Kako smo lahko boljši? Kako lahko dosežemo več? Kaj nam manjka za preboj? Kako poskrbeti za počitek, kako, kako, kako … tisoče vprašanj!

Si tudi vi želite napredovati, razmišljati pozitivno, slišati zgodbe in izkušnje zanimivih ljudi? Pridite z mano na izlet. Obljubim vam, da boste po poti slišali dobre in uporabne zgodbe ter zanimive in zabavne goste.

Dobrodošli v ID.entiteti.

ID.0 Identiteta podcast Trailer ID.entiteta

Pozdravljeni v ID.entiteti v kateri vam prinašam pogovore z zanimivimi ljudmi o tem kako vidijo svojo identiteto, kako so postali to kar so in kam so namenjeni. Vse z željo, da tako vi, kot jaz sam slišimo zanimive in uporabne odgovore, ki nam lahko pomagajo v doseganju naših prihodnjih ciljev. ID.entiteta je pravzaprav moj osebni, egoistični projekt, ker se želim več pogovarjati, ker me preveč stvari zanima, ker sem se bil vedno in sem še vedno pravi odvisnik od vsebin in uspeha. In ker me trenutna situacija s korono, z nekoristnimi debatami na socialnih omrežjih, z razdvojenostjo v družbi zelo žalosti in ker si želim več pozitivnega v naših življenjih … se vračam pred mikrofon in vas vabim, da greste na ta izlet z mano. S pozitivnimi gosti, z vsebino, ki je večna, ki navdušuje, ki pomaga, ki nas dviguje, ki nas spreminja, če le pozorno poslušamo, slišimo in si sprememb na bolje res želimo. Dobrodošli v ID.entiteti! Vaš Sašo Papp.