ID.1 Polona Požgan o komunikaciji, ločitvi, potovanjih, starševstvu in še čem

by | Oct 1, 2021

Dobrodošli v ID.entiteti, v podcastu o katerem sem razmišljal čisto predolgo. Veste tisto, ko imaš idejo, ko si želiš, ko načrtuješ in ko čutiš kako super bi bilo… ampak enostavno se ne lotiš. Iz različnih razlogov. Vedno najdemo kakšne izgovore, a ni res?

Končno je tukaj ID.entiteta v kateri vam prinašam pogovore z meni zanimivimi ljudmi, ki imajo veliko izkušenj, znanja in vsebine. Ker pogrešam pogovore, pozitivno razmišljanje, nove ideje in prepričan sem, da bo veliko iz teh pogovorov všeč tudi vam. Moj namen bo dosežen, če se boste po poslušanju počutili bolje, če se boste zabavali in če boste karkoli lahko uporabili tudi v svojem življenju. Greste z mano na ta izlet v neznano?


Pred vami je torej prva, premierna, novorojenčkasta, začetniška epizoda v kateri sem pred mikrofon povabil Polono Požgan, mojo res dobro prijateljico in dolgoletno sodelavko z radia. S Polono se poznava še iz časov, ko sva bila oba mlada in suha 😉 torej še preden sva se potem dolgih 7 let in pol skupaj zbujala na Radiu Center. Odkar sva od tam odšla je pa tudi že osem let.

S čim vse se Polona ukvarja danes, kako je šla skozi svojo nedavno ločitev, kaj ji pomenijo potovanja, prijateljice, kako uživa ob svojih dveh fantih in kako se doživlja kot mama ter še več tokrat samo za vas!

ID.1 Polona Požgan o komunikaciji, ločitvi, potovanjih, starševstvu in še čem ID.entiteta

Polona Požgan je moja dobra prijateljica. Poznava se res zelo, zelo dolgo. Oba sva bila zaljubljena v radio že preden sva se potem končno začela skupaj prebujati na Radiu Center in pošiljati dobro jutranjo energijo tudi mnogim med vami. Tokrat se pogovarjava o pomenu komunikacije, o njeni ločitvi, ki se je zgodila pred kratkim, o tem kaj ji pomenijo potovanja, kako čudovito je starševstvo in še o čem. Uživajte v zanimivem in zabavnem pogovoru kjer boste gotovo tudi vi našli kakšen koristen napotek ali idejo za implementacijo v svojem življenju.