ID.10 Nina Gaspari o lovljenju ravnotežja in času zase, o podcastih, medijih ter o produktivnosti

by | Dec 3, 2021

10 epizoda ID.entitete je posebna zaradi večih stvari.

Najprej seveda zaradi gostje, ki je v dveh letih ustvarila enega najbolj poslušanih podcastov pri nas. Nina Gaspari je v svojih epizodah iskrena, avtentična, nagovarja samo ženske, čeprav nas je tudi nekaj moških poslušalcev v njeni publiki 🙂

Priznam, da jo rad poslušam in da je njen podcast Lovim ravnotežje eden izmed mojih naj slovenskih podcastov. Tudi zato boste v najinem pogovoru opazili, da se poznava, čeprav se ne in se v živo še nikoli nisva srečala. Res sva se naštelala na isto frekvenco v prvi sekundi in oba neizmerno uživala v pogovoru. 

Ja, točno to. V pogovoru. Šele pri ponovnem poslušanju oz. montaži sem namreč ugotovil, da sem v tej epizodi čisto preveč govoril. Prejšnje epizode so bile bolj intervjuji, tokrat pa je izpadel pogovor poln izmenjave izkušenj, znanj, mnenj … 

Z Nino, ki je v osnovi PR-ovka, imava več stičnih točk zato sva strastno govorila o podcastih, pa o tem kako pomembno si je vzeti čas zase, samo zase, dotakneva se tudi trenutnega stanja v mediji in kako so le-ti podhranjeni, pa o duševnem zdravju in dnevnih rutinah, na koncu pa se obregneva še ob produktivnost.

Skratka, sva “all over the place”, ampak takšna sva pravzaprav oba. Veliko stvari naju zanima in zato bi bilo škoda, če ne bi obdelala vsega tega. Ampak verjamem, da bo v dveh urah najinega pogovora veliko uporabnih informacij tudi za vsakega izmed vas.

Torej, zakaj je ta epizoda posebna? Ker je 10. In to je seveda torej prva okrogla in zato bom ta vikend odprl eno penino in nazdravil, seveda v zahvalo tudi vsem vam, ki ste z mano na tej poti.

Potem je posebna zato, ker sem preveč govoril in se je Nina morala večkrat kar boriti za besedo 😉 In potem še po dolžini, ker traja 2 uri in je to doslej najdaljša ID.entiteta. In ker je, tako vsaj na trenutke egoistična glede vsebine in vprašanj, ampak meni je super zanimiva in zabavna epizoda in verjamem, da bo tudi vam.

Še prošnja z moje strani tebi, ki to bereš in poslušaš.

Če poslušaš preko Apple podcasts in ti je ID.entiteta všeč te prosim, da oddaš oceno in napišeš par stavkov kako se ti zdi, saj to pomeni, da potem ID.entiteto lahko najde več novih poslušalcev, kar pomeni, da je moje delo še bolj nagrajeno.

Že vnaprej ti hvala.

Kje najdeš Nino Gaspari?

https://ninagaspari.com

https://www.instagram.com/ninagaspari/

https://www.linkedin.com/in/ninagaspari/