ID.12 Manca Korelc o Linkedin-u in zakaj ter kako ga uporabljati, o projektu in knjigi Moja jezera ter o trmi, vztrajnosti in duševni stiski

by | Dec 17, 2021

Danes najprej eno vprašanje. Kako sta ti in Linkedin? A si med tistimi, ki te to družbeno omrežje še ni osvojilo, si morda med tistimi, ki imajo profil pa so neaktivni ali se že zavedaš, da je Linkedin čudovito orodje za tvojo poslovno kariero? Ne glede v kateri fazi si, oz. kakšen je tvoj odnos s tem poslovnim družbenim omrežjem ti res toplo svetujem, da poslušaš to epizodo.

Manca Korelc je moja gostja tokrat. Manca je ena izmed redkih v Sloveniji, ki je res Linkedin ekspertka, seveda ni edina, ki ga obvlada, ampak je pa med redkimi, ki ga zares razumejo in ki tudi druge učijo oz. jim pomagajo, da imajo od Linkedina čimveč.
V prvem delu govoriva torej o Linkedinu in Manca je dala ful enih napotkov in trikov na katere je treba paziti, res je dobro razložila vse skupaj, dotakneva se tudi nekaterih novosti ter kako je Linkedin drugačen od drugih družbenih omrežij.

No, v drugem delu ID.entitete pa govoriva o njenem res norem projektu Moja jezera. O tem kako je obiskala kar več kot 1.400 slovenskih stoječih voda, o spletni strani in o prelepi knjigi, ki jo je izdala, potem pa greva na še bolj osebno področje kjer nam Manca zaupa kako se je konec lanskega leta odločila za psihoterapijo.

To je ena tistih neverjetnih zgodb, kjer vidiš čudovito osebo, ki oddaja res pozitivno energijo, ki je nasmejana, prijetna, potem pa vmes ugotoviš, da ima tudi ona, kot vsak izmed nas, svoje težave, stiske, traume.

Manca, iskrena hvala predvsem, da si ta del delila z nami in da verjameš, da lahko z govorom o takih temah, ki so pri nas nekako še zmeraj tabu, pomagamo drugim, ki so morda trenutno, ali pa bodo pristali na tej točki v življenju.

To je še ena izmed epizod, ki meni osebno, poleg izjemnega znanja in iskrene in poučne zgodbe čudovite osebe, prinaša v moje življenje nekoga novega saj verjamem, da sva skozi pogovor z Manco postala kar prijatelja na daljavo. Kako veliko lahko da iskren pogovor in kako zelo nas lahko zbliža… Dokaz je 12. Epizoda ID.entitete, ki ti lahko da tako zelo veliko, če želiš in če pozorno poslušaš.

Preden skočimo v pogovor te prosim, da če ti je ID.entiteta všeč, da poveš zanjo še komu, morda deliš epizodo na socialnih omrežjih, predvsem pa mi resnično zelo pomagaš, če slučajno poslušaš na Apple Podcasts aplikaciji, da daš ID.entiteti oceno pet in napišeš zraven še kak stavek. Sem hvaležen vnaprej, saj na tak način za moj podcast izve še več ljudi, ki jim lahko katera izmed epizod spremeni življenje. Res ti hvala.

Manco najdeš na

https://mancakorelc.si

https://mojajezera.si

https://www.instagram.com/mancakorelc/

ID.12 Manca Korelc o Linkedin-u in zakaj ter kako ga uporabljati, o projektu in knjigi Moja jezera ter o trmi, vztrajnosti in duševni stiski ID.entiteta