ID.2 Jasna Žaler Culiberg o potovanju v Afriko, dobrodelnosti, organizaciji družine s 5 otroki …

by | Oct 7, 2021

Jasna Žaler Culiberg (MiniCity Ljubljana) je izjemna ženska. Dobrodelna je bila že kot majhna punčka saj se je tega “nalezla” od babice, ki je vedno pomagala, tudi, če sama ni imela.

Jasna in Miha imata skupaj 5 otrok in v teh dneh gredo na celomesečno potovanje po 5 državah po južni Afriki. Jasni pa samo to, da bo nesla kar nekaj oblačil in drugih reči za ljudi, ki v Afriki nimajo ničesar, ni bilo dovolj. Odločila se je, da bo pomagala v Bocvani zgraditi zavetišče za matere z otroki, ki nimajo doma.

Pomagate lahko tudi vi. Tako, da poslušate, delite zgodbo in donirate par evrov, če le lahko. S tem bomo vsi skupaj naredili dobro delo.

Pošljite SMS na 1919 in v sporočilo napišite CLOVEK1 (1 EUR), CLOVEK5 (5 EUR) ali na številko tekočega računa, ki je odprt pri Slovenski karitas: Slovenska karitas, Kristanova ulica 1, 1000 Ljubljana, TRR: SI56 02140-0015556761, sklic: SI 00 220, namen: Pomoč Bocvana.

Na dnu te objave najdete tudi letak s podrobnimi informacijami ter QR kodo, ki jo lahko poskenirate v svoji bančni aplikaciji ter donirate poljubni znesek.

Uživajte ob poslušanju!

Jasno in njeno pot po Afriki lahko spremljate na: https://www.2many4granny.com / https://www.facebook.com/2many4granny ali na https://www.instagram.com/2many4granny/

ID.2 Jasna Žaler Culiberg o potovanju v Afriko, dobrodelnosti, organizaciji družine s 5 otroki … ID.entiteta

Jasna Žaler Culiberg (MiniCity Ljubljana) je izjemna ženska. Dobrodelna je bila že kot majhna punčka saj se je tega "nalezla" od babice, ki je vedno pomagala, tudi, če sama ni imela. Jasna in Miha imata skupaj 5 otrok in v teh dneh gredo na celomesečno potovanje po 5 državah po južni Afriki. Jasni pa samo to, da bo nesla kar nekaj oblačil in drugih reči za ljudi, ki v Afriki nimajo ničesar, ni bilo dovolj. Odločila se je, da bo pomagala v Bocvani zgraditi zavetišče za matere z otroki, ki nimajo doma. Pomagate lahko tudi vi. Tako, da poslušate, delite zgodbo in donirate par evrov, če le lahko. Pošljite SMS na 1919 z vsebino CLOVEK1 ali CLOVEK5. Uživajte ob poslušanju! Podrobneje o potovanju po Afriki in zbiranju sredstev za gradnjo zavetišča preberite na sasopapp.com/id2 Jasno in njeno pot po Afriki lahko spremljate na: https://www.2many4granny.com / https://www.facebook.com/2many4granny ali na https://www.instagram.com/2many4granny/