ID.3 Mic Melanšek o Malih junakih, ki osvajajo svet, o pogumu, drznosti, potovanjih ter o najpomembnejšem v življenju…

by | Oct 12, 2021

Mic Melanšek in Rado Daradan sta vedela le, da želita delati skupaj in da želita nekaj ustvariti. Mic pravi, da se niti ne spomnita kako sta prišla na idejo personaliziranih ilustriranih knjig za otroke. Ampak očitno sta odkrila nekaj popolnoma novega. Nekaj kar do tistega dne sploh ni obstajalo.

Mali junaki oz. Hooray Heroes sta v 8ih letih pripeljala tako daleč, da je danes le še slab odstotek celotne prodaje v Sloveniji, vse ostalo prodajo v Ameriki in po drugih državah Evrope, prisotni so v 14 državah, ekipa šteje že 130 ljudi, letos pa bodo imeli že za okoli 40 milijonov evrov prometa. Noro, kajne?

Tokratna ID.entiteta je polna strasti, sproščenosti, in eno čudovito popotovanje v katerem lahko najdete veliko navdiha. Izjemno sem hvaležen Micu, da si je vzel čas zame. Res sem neizmerno užival v pogovoru in verjamem, da boste tudi vi v poslušanju.

ID.3 Mic Melanšek in Mali junaki, ki osvajajo svet, o pogumu, drznosti, potovanjih ter o najpomembnejšem v življenju… ID.entiteta

Mic Melanšek in Rado Daradan sta vedela le, da želita delati skupaj in da želita nekaj ustvariti. Mic pravi, da se niti ne spomnita kako sta prišla na idejo personaliziranih ilustriranih knjig za otroke. Ampak očitno sta odkrila nekaj popolnoma novega. Nekaj kar do tistega dne sploh ni obstajalo. Mali junaki oz. Hooray Heroes sta v 8ih letih pripeljala tako daleč, da je danes le še slab odstotek celotne prodaje v Sloveniji, vse ostalo prodajo v Ameriki in po drugih državah Evrope, prisotni so v 14 državah, ekipa šteje že 130 ljudi, letos pa bodo imeli že za okoli 40 milijonov evrov prometa. Noro, kajne? Tokratna ID.entiteta je polna strasti, sproščenosti, in eno čudovito popotovanje v katerem lahko najdete veliko navdiha. Izjemno sem hvaležen Micu, da si je vzel čas zame. Res sem neizmerno užival v pogovoru in verjamem, da boste tudi vi v poslušanju.