ID.5 Ciril Komotar o kreiranju vsebin na socialnih omrežjih, o vlogi očeta, o prijateljih in o Atmosfercih

by | Oct 28, 2021

Vas zanimajo avtomobili? Potem ga zagotovo poznate. Njega in njegovo zabavno in informativno avtomobilsko Komotar minuto.

Kako in zakaj je Komotar minuta nastala, kako je na Siol-u zato dobil odpoved in kako je le-ta, torej odpoved službe vplivala na to, da se je popolnoma posvetil Komotar minuti in noro uspel.

Govoriva tudi o kreiranju vsebin na socialnih omrežjih, kako je influencerstvo tek na dolge proge in koliko je pri tem delu odpovedovanja, po drugi strani pa tudi lepega. Kdo ga je navdušil nad avtomobili, kako in kaj so Atmosferci ter kako vidi sebe kot fotra, pa še kaj.

Kje najdete Cirila Komotarja:

https://www.komotarminuta.com

https://www.youtube.com/c/KomotarMinuta

https://www.instagram.com/komotar_minuta/

ID.5 Ciril Komotar o kreiranju vsebin na socialnih omrežjih, o vlogi očeta, o prijateljih in o Atmosfercih ID.entiteta

Vas zanimajo avtomobili? Potem ga zagotovo poznate. Njega in njegovo zabavno in informativno avtomobilsko Komotar minuto. Kako in zakaj je Komotar minuta nastala, kako je na Siol-u zato dobil odpoved in kako je le-ta, torej odpoved službe vplivala na to, da se je popolnoma posvetil Komotar minuti in noro uspel. Govoriva tudi o kreiranju vsebin na socialnih omrežjih, kako je influencerstvo tek na dolge proge in koliko je pri tem delu odpovedovanja, po drugi strani pa tudi lepega. Kdo ga je navdušil nad avtomobili, kako in kaj so Atmosferci ter kako vidi sebe kot fotra, pa še kaj. Priznam, da sem v pogovoru užival. Ciril je kul model 😉 kaj ne bo, ko pa je iz Lukovice prišel na Štajersko. Ciril, hvala za tvoj čas in iskrenost, nadaljujeva pa, kot sva se dogovorila, na piru. Kmalu. Kje najdete Cirila Komotarja: https://www.komotarminuta.com https://www.youtube.com/c/KomotarMinuta ID.entiteta podcast je doma tukaj: https://sasopapp.com/identiteta