ID.7 Matej Špehar o Karavani okusov, o Beer bulliju, o radiu in muziki ter še čem

by | Nov 12, 2021

Ste uspeli letos ujeti Karavano okusov? To je prvi slovenski food truck dogodek, na vsakih 14 dni v drugem kraju. To je zadnji izmed uspešnih projektov Mateja Špeharja, ki je pred leti iz reke Rižane potegnil totalno razsutega oldtimer kombija in iz njega naredil Beer Bullyja, torej kombi s katerim na raznih dogodkih toči pivo.

Matej je poln poslovnih zgodb, meni je bil vedno všeč, ker je trmast, neustrašen in zelo priden, pa še poln idej. In veliko od teh idej tudi realizira, ob tem se nauči kaj novega, skratka meni se zdi, da je Matej ena takšna zakladnica znanja in preteklih izkušenj. Čeprav je ob mojem povabilu v ID.entiteto rekel, pa saj jaz nimam nič zanimivega za povedat. Pa nisem čisto prepričan ali je to njegova lažna ali iskrena skromnost 😉

Matej Špehar, mnogi ste bili tudi na kakšnem izobraževanju o Facebooku pred zdaj že kar nekaj leti, je bil pa pravzaprav verjetno prvi, ki se je ukvarjal tudi z izobraževanjem o Facebooku, pa seveda deloval tudi kot digitalna agencija in tako sodeloval pri mnogih zanimivih projektih slovenskih firm in glasbenikov.

Midva sva se spoznala ob koncu prejšnjega tisočletja, ko je bil urednik in eden od treh članov Jutranje budilke na Radiu Hit, v etru je bil znan kot racman, jaz pa sem bil v tistem času urednik in jutranji na Radiu City. Tako sva si, takrat še mladca, delila ideje in izkušnje ter čast, da sva delala vsak na svojem koncu Slovenije, takrat najbolj poslušane komercialne radijske programe. Torej imava že kar zgodovino. In oba je nekako z radia potem odneslo drugam.

Vabim vas, da poslušate, ker je pogovor veliko več kot le obujanje spominov dveh starih radijskih prdcev 😉

ID.7 Matej Špehar o Karavani okusov, o Beer bulliju, o radiu in muziki ter še čem ID.entiteta