ID.8 Luka Čižmek o Generaciji Z in o TikToku ter kako ga lahko posamezniki in podjetja uporabijo

by | Nov 18, 2021

TikTok. Morda ste tudi vi med tistimi, ki ste slišali zanj, ga namestili na svoj telefon, poskusili in po nekaj sekundah obupali. Jaz priznam, meni se je to zgodilo že 2x. Jaz pač velikokrat moram kaj sprobat. Če se pojavi nekaj novega, rad preizkusim zato, da dobim občutek kako deluje in ali je takšna novost nekaj kar bi lahko jaz, ali moje poslovne stranke, ki jim pomagam na različnih področjih, to uporabljale. Ampak s TikTokom sva pa precej skregana. Ne še eno socialno omrežje 😉

Kolikor vem, nas je kar nekaj takih, ki tako razmišljamo. Ampak TikTok je “huge”. Tako po številu uporabnikov po vsem svetu kot tudi po finančni plati. In tudi v Sloveniji je vse več uporabnikov, pa tudi oglaševalskih agencij in podjetij, ki na TikToku vidijo svojo priložnost.

Luka Čižmek je star 19 let. Pravi, da pozna Generacijo Z in TikTok. Ima celo svojo digitalno oglaševalsko agencijo in mnogim slovenskim podjetjem pomaga na TikToku. Meni je zgodba super zanimiva, zelo sem vesel, da je Luka pri 19ih našel svoj prostor pod soncem in da mu uspeva. Kako razmišljajo mladi, kako je TikTok drugačen od drugih socialnih omrežij, kaj so bistvene sestavine dobre vsebine za na TikTok in še veliko več.

Če ste si zmeraj želeli spoznati kakšnega mladca, ki zelo zgodaj razmišlja podjetno in je uspešen ter veliko ve o mladih, ki so morda že ali pa bodo čez nekaj let vaši kupci, potem vabljeni na dobro uro fajn čveka na to temo. Verjemite, da boste izvedeli marsikaj uporabnega tudi za vas.

Kje najdete Luko?

Njegova digitalna agencija NokNok.media

linkedin.com/in/tiktoker

Fundl app za mlade, ki ga omenjava

ID.8 Luka Čižmek o Generaciji Z in o TikToku ter kako ga lahko posamezniki in podjetja uporabijo ID.entiteta